Вести

Општински одбор Српске напредне странке у Варварину у присуству чланова и симпатизера обележио страначку славу Свету Петку

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину, у присуству чланова, симпатизера и коалиционих партнера, обележио је данас страначку славу, Свету Петку. Обред сечења славског колача обавио је свештеник Зоран Стојадиновић, док је овогодишњи домаћин славе Мирослав Радовановић колач предао Марији Радовановић.

“Традиција се наставља и ове године, Српска напредна странка прославља своју славу. Мени је припала част да ја ове године будем колачар и за мене је то изузетна част и задовољство и зато сам то врло радо прихватио”, истакао је Мирослав Радовановић, члан Општинског већа општине Варварин честитавши славу свим члановима и симпатизерима СНС, као и грађанима који данас славе, уз жеље да крсну славу прославе у здрављу и весељу.

“Искористила бих прилику да честитам славу руководству странке, члановима и симпатизерима наше странке, Свету Петку, а похвалила бих и Мирослава као изванредног домаћина који нас је данас овде угостио. Велика ми је част што сам баш ја добила ту прилику да будем колачар следеће године и на исти начин угостим све наше колеге и чланове”, рекла је Марија Радовановић.

Обележавању страначке славе, Свете Петке, присуствовали су народна посланица у НСРС др Виолета Лутовац Ђурђевић и председник општине Војкан Павић, заменица председника Виолета Чолаковић, председник Скупштине општине Драгољуб Станојевић, његов заменик Братислав Ташић, начелница Општинске управе Гордана Петровић, помоћници председника општине Јелена Весић, Оливер Бркић и Дејан Милановић, као и директори јавних предузећа и установа.