Конференције за новинаре

Наставак хуманитарних и волонтерских акција

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину наставио је са реализацијом хуманитарних активности, као и са акцијама уређења окружења у месним заједницама на територији општине Варварин, речено је на редовној конференцији за новинаре варваринских напредњака.

Подршка локалној самоуправи у реализацији значајних пројеката

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке, поред похвала на рачун руководства општине Варварин због великог залагања које улаже у обезбеђивање и реализацију великих инфраструктурних пројеката, било је речи и о актуелним радовима на реконструкцији школских објеката.

Борба и у 2020. години за бољи и лепши Варварин и нове инвестиције

На првој овогодишњој конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке, поред честитки поводом протеклих новогодишњих и божићних празника, било је речи о страначким активностима у протеклих пар недеља, али и о новим инвестицијама које од самог старта 2020. године пристижу у Варварин.

Осуда блокаде улаза у РТС, зауставити обрачунавање са новинарима

На конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину, поред редовних активности које реализују варварински напредњаци, било је и речи осуде немилих догађаја који су се догађали протеклих дана, попут покушаја насилничког упада у Народну скупштину Републике Србије и блокаде улаза у Р

Обилазак најстаријих суграђана, учешће у културним манифестацијама

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину чланица Савета за информисање варваринских напредњака Ивана Милошевић говорила је о активностима које су активисти и функционери ове странке реализовали у протеклих седам дана.

Акција пошумљавања у Варварину, осуда најновијих напада на председника Вучића

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) Варварин, поред редовних активности које ова странка спроводи у континуитету, било је речи и о скандалозном нападу на председника Републике Србије Александра Вучића од стране недељника “НИН” на чијој насловној страни је објављена не

Реализована заједничка акција у Ћићевцу, наставак редовних активности

У недељи за нама општински одбори Српске напредне странке (СНС) из Расинског округа реализовали су заједничку акцију у Ћићевцу под називом “Да нас буде више – подржимо породице са више деце”, истакла је на редовној конференцији Општинског одбора СНС Варварин чланица Савета за информисање ове странке Ивана Милошевић.

Редовне активности обележиле и протеклу недељу

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину протеклу недељу је обележио редовним активностима, а са циљем унапређења живота грађана општине Варварин, поручио је на конференцији за новинаре варваринских напредњака секретар одбора Владица Филиповић.

Трибина на тему дечијих права, обилазак најстаријих суграђана

На редовној конференцији Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Варварину обратила се председница Уније жена варваринских напредњака Данијела Мишковић говорећи о активностима које је ова странка спровела у протеклих десетак дана.

Акције уређења јавних површина на територији општине Варварин

На редовној конференцији за новинаре Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) обратио се председник Уније младих ове странке у Варварину Дражен Симоновић осврнувши се на акције које су варварински напредњаци реализовали у протеклих недељу дана.