Вести

MИХАJЛОВИЋ: ДС И ПАРТНЕРИ ИЗГУБЉЕНИ У ВРЕМЕНУ И ПРОСТОРУ

Mинистарка грађевинарства, саобраћаjа и инфраструктуре Зорана Mихаjловић поручила jе да Демократска странка и њихов партнер Удружени синдикати Слога не знаjу да она већ две године ниjе министар енергетике.

СТЕФАНОВИЋ: У ПОЛИЦИЈИ НЕМА МЕСТА ЗА КРИМИНАЛЦЕ

Напада на МУП и Министарство одбране биће докле год будемо радили на реформама. Међутим, њихов посао је да нападају, а наш посао је да радимо. Уверен сам да ће грађани Србије видети ко су они који раде за њих, а ко су они који траће време на бесмислене нападе, зарад стицања јефтиних политичких поена

ВУЧИЋ: OВА ВЛАДА СЕ МЕРИ КИЛОМЕТРИМА, НЕ ГОДИНАМА

ЉИГ - Oва влада се не мери годинама током коjих влада, већ километрима путева коjе jе изградила и коjе оставља за собом, изjавио jе данас премиjер Aлександар Вучић на свечаности поводом пробиjања тунела Савинац, на Kоридору 11, у близини Tакова.

ВУЧИЋ: ЗАJЕДНО СА СДПС НА РЕПУБЛИЧКЕ И ПОКРАJИНСКЕ ИЗБОРЕ

Српска напредна странка и Социjалдемократска партиjа изаћи ће заjедно на републичке и покраjинске изборе, рекао jе данас председник СНС Aлександар Вучић и истакао да jе СДПС Расима Љаjића у овом тренутку наjзначаjниjи партнер напредњака.

Хуманитарна акција за децу са посебним потребама

За децу са посебним потребама организована је хуманитарна акција која је за циљ имала прикупљање средстава за куповину новогодишњих пакетића.Чланице Уније жена су направиле новогодишње украсе, колаче, играчке...

БЕСПЛАТНО МЕРЕЊЕ КРВНОГ ПРИТИСКА

Општински одбор Српске напредне странке у Варварину организоваће у петак 13. децембра у просторијама странке БЕСПЛАТНО МЕРЕЊЕ КРВНОГ ПРИТИСКА у периоду од 14 до 16 часова. Позивамно Вас да искористите шансу и дођете да проверите своје здравље.

ПРЕДАВАЊЕ НА ТЕМУ АРТЕРИЈСКА ХИПЕРТЕНЗИЈА

Општински одбор Српске напредне странке у Варварину организоваће предавање на тему Артеријска хипертензија (повишен крвни притисак), предавач је Др Виолета Лутовац  Позивамо све заинтересоване грађане да присуствују овом предавању у уторак 10. децембра 2013.