Вести

Наставак акције обиласка становништва

На Међународни дан особа са инвалидитетом, 03. децембар, потпредседница ОО СНС Варварин и одборник у локалној скупштини, др Марија Милошевић обишла је Лукић Христину из Бачине, слепу баку која има 93 године. Госпођа Лукић је у пркос болести јако позитивна особа која плени животном енергијом и ведрином.

Активисткиње ОО СНС Варварин у посети Богојевић Радету из Горњег Катуна

Активисткиње ОО СНС Варварин су обишле Богојевић Радета из Горњег Катуна, који је дијабетичар, слеп и живи сам. Радету су уручиле пакет са прехрамбеним производима које људи оболели од дијабетеса могу да конзумирају, пакет са зимницом, као и пакет са средствима за личну хигијену и кућном хемијом.

Настављена акција превентивних здравствених прегледа

Ове недеље настављена је акција превентивних здравствених прегледа коју спроводе активисткиње ОО СНС Варварин. Најстаријим мештанима наше општине контролисана је висина шећера у крви, као и висина крвног притиска. Акција је одржана у селу Орашје.

Подела најновијег примерка СНС Информатора

Активисти општинског одбора Српске напредне странке Варварин су 08.11.2019 године, на хришћански празник, дан Светог Димитрија, који је уједно и вашар у насем месту организовали штанд у центру града и са својим суграђанима разговарали о актуелним темама које се тичу функционисања њихове животне средине, саслушали пр

Министар просвете у Варварину: Средња школа Варварин и ОШ “Јован Курсула” пример добре праске

Током посете Варварину, министар Младен Шарчевић је истакао да су Средња школа Варварин и ОШ “Јован Курсула” пример како треба да изгледа школски простор, без обзира што се у истој згради налазе две школе, оценивши да и средња и основна школа раде веома квалитетно.

Општински одбор Српске напредне странке у Варварину у присуству чланова и симпатизера обележио страначку славу Свету Петку

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину, у присуству чланова, симпатизера и коалиционих партнера, обележио је данас страначку славу, Свету Петку.

Акција уређења просторија Месне заједнице Доњи Катун

Током прве акције у Доњем Катуну, која је реализована пре пар недеља, мештани овог села су поред похвала упућених активистима упутили неколико идеја и предлога где је још по њима потребно уредити јавни простор и површину у њиховом селу.

Акција уређења школског дворишта ОШ „Јован Курсула“, подручног одељења у Доњем Катуну.

Активисти ОО СНС Варварин су ове недеље своју марљивост показали уређењем школског дворишта ОШ „Јован Курсула“, подручног одељења у Доњем Катуну. Покошена је трава, уклоњено ниско растиње и смеће. Општински одбор је донирао нове ланчиће за покидане и до сада неупотребљиве љуљашке и нова седишта за клацкалице.

Pages