Саопштења

Општински одбор једногласно предложио Александра Вучића за председника странке

Општински одбор Српске напредне странке, на данашњој седници, једногласно је предложио Александра Вучића за председника странке. Ова одлука је подршка политици која гради Србију, која гради нове болнице, путеве, фабрике, гради Србију поштовану и угледну у свету.

Акција поделе Информатора у центру Варварина

Активисти и функционери Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у недељу су у центру Варварина и на пијаци поделили Информаторе о раду Српске напредне странке и том приликом поразговарали са суграђанима о актуелним дешавањима у нашој општини.

Делегација ОО СНС положила цвеће на споменик српским и руским војницима у спомен парку "Саставци"

Поменом учесницима Варваринске битке и полагањем цвећа на споменик српским и руским војницима и грофу О’Рурку у спомен парку “Саставци”, где се 1810. године одиграла битка у којој су српски устаници однели победу над турском војском, обележен је 23. септембар, Дан општине Варварин и 211.

Дан српског јединства, слободе и националне заставе

Дан српског јединства, слободе и националне заставе државни је празник који се 15. септембра празнује у Републици Србији и Републици Српској. Празник је симболично установљен да се прославља на дан када се обележава Пробој солунског фронта и празнује се од 2020. године.

Подела информатора и разговор са грађанима у центру Варварина

Активисти и функционери Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у недељу су у центру Варварина и на пијаци поделили Информаторе о раду Српске напредне странке и том приликом поразговарали са суграђанима о актуелним дешавањима у нашој општини.

Делегација ОО СНС положила цвеће на спомен-обележје страдалима на Варваринском мосту

Делегација Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) положила је цвеће на спомен обележје страдалима у бомбардовању моста на Великој Морави у Варварину 30. маја 1999. године.

Делегацију су чинили потпредседник ОО СНС Александар Павић и члан ОО СНС Варварин Душан Драгичевић.

Председник Александар Вучић: Дух Васкрса инспирација да радимо на развоју Србије

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку патријарху српском Порфирију, свештенству и монаштву, као и свим православним верницима, који Васкрс славе по Јулијанском календару.

У честитки се каже:

Васкршња честитка председнице општине

Председница општине Варварин, др Виолета Лутовац Ђурђевић упутила је честитку свим грађанима општине Варварин поводом једног од најрадоснијих хришћанских празника, Васкрса пожелевши им, пре свега, пуно здравља и да предстојеће празнике проведу у породичној срећи, миру и благостању.
 

Pages