Вести

Помоћ младим брачним паровима

Брачни парови који су склопили први брак добиће финасијску помоћ, одлучено је на недавној седници Скупштине у Варварину. Буџетом је за ову ставку предвиђено 800.000 динара , а новопечени брачни парови добиће по 10.000 динара.

Асфалтирана Косовска улица у Залоговцу, ускоро радови у Парцану и Горњем Крчину

У Темнићком крају реализована је још једна вредна капитална инвестиција, асфалтирана је Косовска улица у Залоговцу у дужини од око 350 метара, а по речима заменика председнице општине Варварин Дејана Милановића ови радови су још један показатељ да руководство општине Варварин испуњава обећања дата грађанима у протек

Грађевинска сезона у општини Варварин у току, асфалтирана улица Краља Петра I у Бачини

Улица Краља Петра I у Бачини добила је асфалт и по речима мештана, након дугогодишњих проблема са атмосферским падавинама, захваљујући локалној самоуправи сада ће животни услови становника ове улице бити веома побољшани.

Асфалтирана улица Босе Цветић у Обрежу, очекује се и почетак реализације пројекта “Чиста Србија”

Грађевинска сезона у општини Варварин је у пуном јеку, асфалтиран је део улице Босе Цветић у Обрежу, у дужини од 310 метара, а по речима члана Општинског већа Ивана Арсића ови радови су од великог значаја за све мештане Обрежа зато што ова улица води ка скели на Великој Морави.

Одржана 24. редовна седница Општинског већа

На дневном реду 24. седнице Општинског већа општине Варварин у овом сазиву нашло се 30 тачака, а након усвајања записника са 23. редовне седнице и 29. и 30. телефонске седнице, потврђени су и упућени Скупштини на разматрање предлози Одлука о утврђивању пореза на имовину за 2022.

Сечењем славског колача обележена страначка слава Света Петка

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину сечењем славског колача обележио је страначку славу Свету Петку, а овом приликом обележено је и 13 година постојања и успешног рада ове странке.

Чишћење дивљих депонија у општини Варварин

Општина Варварин добила је од стране Министарства за заштиту животне средине средства за уклањање дивљих депонија у насељеним местима Темнићког краја у износу од око 1,5 милиона динара и до данас је очишћено више депонија у општини Варварин.

Одлична сарадња са немачким партнерима, Варварин пример добре праксе када је у питању рециклажа

Град Крушевац и општину Варварин посетила је делегација немачког савезног Министарства за привредну сарадњу и развој у циљу обиласка пројеката који се организују у оквиру немачко српске развојне сарадње.

Pages