Вести

Oсмомартовскa прославa за чланице Уније жена СНС Варварин

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Варварин, поводом Међународног дана жена, 8. марта, организовао је у ресторану Спортског центра “Темнић” осмомартовску прославу за чланице Уније жена СНС.

Предата изборна листа “Александар Вучић – За нашу децу” са 35 кандидата за одборнике у СО Варварин

У Варварину, 04.03.2020 године, у 21 час, Општинској изборној комисији предата је прва изборна листа у Републици Србији за учешће на локалним изборима расписаним за 26. април.

Варварински напредњаци прикупили потписе за локалне и парламентарне изборе

Чланови и симпатизери Српске напредне странке (СНС), само пар сати након што је председник Републике Србије расписао парламентарне изборе, а председница Народне скупштине Републике Србије Маја Гојковић локалне, окупили су се у великом броју у Варварину како би својим потписом дали подршку изборној листи “Александар

Одржан радни састанак Варваринских напредњака

У присуству руководства и великог броја чланова и симпатизера Српске Напредне Странке у Варварину, одржан је радни састанак, на коме је тема била предстојећа кампања за парламентарне и локалне изборе. На састанку је једногласно усвојена листа кандидата за одборнике у локалној скупштини.

Поправљен мост на Каленићкој реци у Првомајској улици

Вредни активисти Српске напредне странке у сарадњи са МЗ Варварин, поправили су и офарбали ограду моста на Каленићкој реци. Мост који је годинама стајао оронуо, добио је нови изглед, на радост мештана Првомајске улице.

Наставак хуманитарних акција варваринских напредњака

Настављено је са акцијама на пољу хуманитарног рада и ове недеље, па је тако у просторијама Српске Напредне Странке у Варварину организовано прикупљање пластичних чепова којима ће бити подржана мисија удружења "Чеп за хендикеп" којом се поред јачања друствене свести и одговорности према животној средини ради на побо

Традиционална подела бадњака

Активисти OO Српске напредне странке Варварин организовали су у центру града поделу бадњака који се традиционално уносе у домове на Бадњи дан као симбол среће, здравља и напретка . Овом приликом смо суграђанима честитали предстојећи најрадоснији хришћански празник - Божић. .

Радионица за израду лутака и новогодишње декорације

Поводом предстојећих празника, активисти ОО СНС Варварин су организовали радионицу за израду новогодишње декорације и играчака, које ће бити поклоњене корисницима Дневног боравка за децу и младе ометене у развоју у Варварину.

Pages