Видео

Вучић: Србија, пре свих, мора да изађе из короне

Председник Србије Александар Вучић апеловао је на грађане да се вакцинишу како би Србија, пре свих, изашла из кризе изазване корона вирусом.

Вучић је истакао да је то важно због здравља и живота грађана, као и даљег економског напретка Србије.

"Ми се данас налазимо у утакмици у такмичењу са свима, а пре свих морамо да изађемо да бисмо били успешнији", поручио је Вучић.

Како је додао, Србија, пре свих, "мора да изађе из короне".

Вучић: СНС једногласно прихватио уједињење са СПАС-ом

Главни одбор Српске напредне странке донео је једногласно одлуку о уједињењу са Српским патриотским савезом.

На питање Вучића ко подржава одлуку о давању одобрења да чланови Српског патриотског савеза приступе у целини Српској напредној странци, сви чланови Главног одбора Српске напредне странке гласали су за.

Јутарњи ПУЛС - Јелена Весић

Гостовање заменице председника Скупштине општине Варварин Јелене Весић у емисији "Јутарњи ПУЛС" Телевизије Плус поводом 22. годишњице бомбардовања моста на Великој Морави у Варварину.

Председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић у емисији "Разговор са поводом"

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић гостовала је у емисији „Разговор са поводом“ Регионалне телевизије Крушевац.

Актуелна епидемиолошка ситуација у општини Варварин, ток имунизације становништва, инфраструктурни радови, реализација важних пројеката само су неке од тема о којима се разговарало.

Масовна имунизација у Дому здравља "Др Властимир Годић"

Масовна имунизација грађана против болести COVID-19 почела је и на пункту у Дому здравља “Др Властимир Годић” у Варварину вакцином кинеског произвођача “Синофарм”. Током првог дана, вакцинисано је 72-оје грађана темнићког краја који су за вакцину аплицирали путем портала еУправе.

Председница општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић разговарала је са грађанима који су изразили задовољство условима, као и тиме што је вакцина доступна и у нашој средини.

Обележена слава СНС-а, Света Петка

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину, у присуству чланова, симпатизера и коалиционих партнера, обележио је данас страначку славу, Свету Петку, а овом приликом обележено је и 11 година постојања и успешног рада странке.

Pages