Општински одбор једногласно предложио Александра Вучића за председника странке

Општински одбор Српске напредне странке, на данашњој седници, једногласно је предложио Александра Вучића за председника странке. Ова одлука је подршка политици која гради Србију, која гради нове болнице, путеве, фабрике, гради Србију поштовану и угледну у свету.

Општински одбор, са свим својим месним одборима, пружа јасну и недвосмислену подршку председнику Александру Вучићу да настави борбу за јаку и стабилну Србију, као и политици коју председник Вучић представља, а то је политика мира, стабилности и развоја Србије.

Обављаући најодговорније државничке функције, Александар Вучић је сво своје време посветио обнови и развоју Србије тако да ће у историји српског народа бити упамћен као један од највећих градитеља и човек који је највише допринео побољшању међународног угледа Републике Србије и зато безрезервно пружамо подршку његовим напорима да и даље ради за добробит Републике Србије и српског народа.