Саопштења

ШТА ЈЕ ТО У ПРЕТХОДНИХ 16 ГОДИНА СПРЕЧАВАЛО ПАЈТИЋА ДА СЕ БОРИ ЗА БОЉИ ЖИВОТ ГРАЂАНА

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 31.01.2016.

Српска напредна странка пита Демократску странку и шефа војвођанског режима, Бојана Пајтића, шта их је спречавало да се боре за достојанство и бољи живот грађана током претходних 16 година, колико су на власти?

Зашто се нису сетили грађана док су уживали у својим привилегијама, намештали послове својим ортацима и увећавали своје богатство? Зашто нису размишљали о народу док су пљачкали Развојну банку војводине, покрајинске фондове, док су се богатили чак и на рачун деце ометене у развоју?

Грађани Србије одлично знају ко је одговоран за вишедеценијско пустошење Србије, ко је створио армију незапослених, ко је у пљачкашким приватизацијама уништио фирме и довео раднике до сиромаштва.

Грађани, такође, знају да би старе-нове демократе, уколико би поново биле у прилици, поново пљачкале и отимале од народа, и да би засигурно у томе били бољи него икада раније, као што одлично знају и да се Српска напредна странка, на челу са председником Александром Вучићем, бори за уређену, нормалну државу и за стандард грађана попут оног какав имају грађани Европске уније.

СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ