Вести

Асфалтирана улица др Мије Миленковића у Обрежу

Екипе предузећа за путеве “Крушевацпут” А.Д из Крушевца су у Обрежу завршиле радове на асфалтирању дела улице др Мије Миленковића. Ради се о деоници дужине 350 метара, која је већ добила водоводну и канализациону мрежу, тако да је са овим радовима у још једној улици комплетирана комунална инфраструктура, што већ постаје пракса у темнићком крају.

Ови радови финансирани су средствима из буџета општине Варварин, а поред константног улагања у саобраћајну инфраструктуру, у Обрежу је у току и реализација великог државног пројекта “Чиста Србија”, пројекта вредног више милиона евра, након чије реализације ће ово село у целости бити покривено канализационом мрежом.

Радове на асфалтирању дела улице др Мије Миленковића у Обрежу обишли су члан Општинског већа Иван Арсић, помоћници председнице Александар Марковић и Саша Живадиновић и начелник одељења за Локално – економски развој Александар Павић. Приликом посете овој Месној заједници општински функционери су обишли и радове у улицама где је изграђења канализациона мрежа и које се, по пројекту, враћају у првобитно стање.

Извор: Темнић.Инфо