Вести

Данијела Мишковић нова заменица председника Скупштине општине Варварин

На дневном реду 26. седнице Скупштине општине Варварин нашао се и предлог за избор новог заменика председника локалног парламента, функције која је била упражњена након 25. седнице, а након оставке досадашње заменице председника Скупштине, Јелене Весић.

На предлог Одборничке групе “Александар Вучић – За нашу децу”, за нову заменицу председника Скупштине општине Варварин изабрана је Данијела Мишковић, одборница Српске напредне странке (СНС), по занимању наставник разредне наставе.

Данијела Мишковић рођена је 26. априла 1966. године у Варварину. Основну школу завршила у Варварину, као носилац Вукове дипломе. Школовање је наставила на Педагошкој академији у Јагодини, коју је завршила у року 1987. године и стекла звање наставник разредне наставе.

Током своје радне каријере радила је у школама у Аранђеловцу и Доњем Крчину, а од 1996. године у ОШ “Јован Курсула” у Варварину. Мајка је двојице синова, Николе и Милоша. На локалним изборима 2020. године изабрана је за одборника Скупштине општине Варварин, као кандидат изборне листе “Александар Вучић – За нашу децу”.

Извор: Темнић.Инфо