Вести

Изборна листа “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане” прва предата ОИК-у

Председница Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) др Виолета Лутовац Ђурђевић и потпредседник Општинског одбора Александар Павић, у присуству функционера странке, кандидата за одборнике, активиста и чланова странке, предали су данас Општинској изборној комисији (ОИК) изборну листу “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане” за изборе за нови сазив Скупштине општине Варварин.

Српска напредна странка је прва странка која је предала изборну листу ОИК-у. Прва на листи “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане” је др Виолета Лутовац Ђурђевић која је након предаје листе поручила да ће ова странка, уз подршку грађана, након 17. децембра наставити да води политику развоја општине Варварин и борбе за боље животне услове свих грађана.

“Презадовољна сам подршком суграђана нашој изборној листи, листи “Александар Вучић – Варварин не сме да стане”. Добили огромну подршку наших суграђана који су дошли да подрже наш рад и политику председника Александра Вучића коју пратимо. Народ је препознао пут којим идемо и жели да остане на том путу, да идемо напред, да се наша општина и даље гради и развија, да добија нова улагања, нове инвестиције и да постане најбоље место за живот”, поручила је др Виолета Лутовац Ђурђевић након предаје изборне листе.

Након провере предате документације од стране ОИК-а и проглашења изборне листе, изборна листа Коалиције “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Варварин не сме да стане” на децембарским изборима наћи ће се под редним бројем 1.