Вести

Миљана Милојевић кандидат за народног посланика - АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ - Србија не сме да стане

Републичка изборна комисија (РИК) прогласила је прву изборну листу за учешће на парламентарним изборима расписаним за 17. децембар 2023. године. На изборној листи коалиције окупљене око Српске напредне странке (СНС), под називом “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане”, заступљен је и Варварин, а кандидат за народног посланика је Миљана Милојевић, дипломирани инжењер архитектуре.

На изборној листи “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” налазе се и потпредседница Главног одбора СНС и председница Градског одбора крушевачких напредњака Невена Ђурић, доскорашња градоначелница и садашња председница Привременог органа града Крушевца Јасмина Палуровић, као и председник Скупштине овог града у претходном сазиву Предраг Вукићевић.

Међу кандидатима за народне посланике из Расинског округа су и Наташа Михајловић из Латковца код Александровца, Марија Тодоровић из Бруса, која је у претходна два скупштина сазива обављала дужност народног посланика, као и председник Скупштине општине Трстеник у претходном сазиву Герасим Атанасковић из Страгара.

У случају да напредњаци поново резултат са прошлогодишњих парламентарних избора, поред Крушевца, који ће добити два посланика, Александровац и Варварин ће у новом сазиву имати своје представнике у највишем представничком телу уставотворне и законодавне власти. Иначе, изборна листа коалиције “АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ – Србија не сме да стане” на децембарским изборима наћи ће се под редним бројем 1 на гласачком листићу за избор народних посланика.

Извор: Темнић.Инфо