Вести

Новогодишња честитка председнице Привременог органа др Виолете Лутовац Ђурђевић

Поштовани суграђани,

У години која је пред нама желим вам, пре свега, добро здравље, пуно среће и успеха како на приватном, тако и на пословном плану, да сви будемо окружени љубављу и да живимо у здрављу, миру и благостању. У интересу свих вас, наставићемо да стварамо боље услове за живот и рад становника општине Варварин, са посебним акцентом на бригу о нашим најмлађим становницима, а како би им обезбедили што боље услове за одрастање у свом родном месту. Изазова ће бити на сваком кораку, али они могу да буду прилика за ново доказивање или шанса за нови почетак. Ипак, уколико је боља будућност наше деце разлог због кога ћемо радити преданије, онда заједно имамо мотив да дамо све од себе да и у наредној години, али и свим годинама пред нама, од општине Варварин створимо место по мери свих грађана.

У наредној години наставићемо са реализацијом важних пројеката који чине бољим нашу општину за живот свих нас. Улагање у образовање, здравство, инфраструктуру и нова запошљавања остају приоритет, али оно што је најважније, трудићемо се да сваки пројекат позитивно утиче на све грађане, разумевајући пре свега потребе које добијамо управо кроз ваше предлоге.

У име својих сарадника и у своје лично име, честитам вам Нову годину и предстојеће божићне празнике радујући се новим изазовима и реализацијом истих који ће даље развијати општину Варварин. Желим вам да, у години пред нама, остварите све своје жеље и да на крају године сви будемо задовољни оним што смо урадили.

Срећна Нова година!

Председница Привременог органа општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић

Извор: Општина Варварин