Вести

Oсмомартовскa прославa за чланице Уније жена СНС Варварин

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) Варварин, поводом Међународног дана жена, 8. марта, организовао је у ресторану Спортског центра “Темнић” осмомартовску прославу за чланице Уније жена СНС.

Прослави су присуствовали и председник општине Варварин Војкан Павић, члан Извршног одбора СНС Ненад Дејановић, заменица председника општине Виолета Чолаковић, као и функционери локалног одбора у Варварину.

Председница OO СНС Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, истакла је да је поносна на жене и активисткиње које су присуствовале осмомартовској прослави, а било их је више од 150.

“Заиста сам поносна, ово је велики број жена и мислим да није постојала странка на територији општине Варварин која је могла да окупи оволико жена и да направи овакво дружење. То показује да су жене спремне да се боре и за своју будућност и за бољу будућност своје деце, а мени је драго и да се Варварин пробудио и да су се жене у Варварину пробудиле и активирале на све могуће начине”, истакла је др Виолета Лутовац Ђурђевић.