Вести

Сечењем славског колача обележена страначка слава Света Петка

Општински одбор Српске напредне странке (СНС) у Варварину сечењем славског колача обележио је страначку славу Свету Петку, а овом приликом обележено је и 13 година постојања и успешног рада ове странке. Обред сечења славског колача обавио је свештеник Драган Глигоријевић, док је овогодишњи домаћин славе Дејан Милановић колач предао Душану Драгичевићу.

Честитавши славу свим напредњацима, али и грађанима који овај велики православни празник прослављају као своју крсну славу и пожелевши им да овај дан проведу у љубави, миру и добром здрављу, домаћин славе Дејан Милановић, који иначе врши функцију заменика председнице општине Варварин, поручио је да ће се руководство варваринских напредњака, али и општинско руководство трудити и у наредном периоду да оправда велику подршку грађана исказану на прошлогодишњим изборима.

"Залагаћемо се и даље за остварење великих капиталних инвестиција и пројеката и радићемо на стварању свих осталих предуслова за остваривање бољих и квалитетнијих услова за живот наших грађана. Захваљујући политици Српске напредне странке, Владе Републике Србије и нашег председника Александра Вучића, Србија је данас јача и економски много стабилнија земља која се развија у свим сферама друштва. Иза нас су резултати успешног рада, много тога смо завршили, оно што смо започели у неком догледном периоду ћемо довршити и трудићемо се да што јаче и са још већим трудом и залагањем реализујемо што више капиталних пројеката", поручио је Милановић.

Обележавању страначке славе, Свете Петке, присуствовали су и председница општине др Виолета Лутовац Ђурђевић, председник Скупштине општине Војкан Павић, његова заменица Јелена Весић, председник Општинског одбора ПУПС-а Дојчин Илић, чланови Општинског већа, као и директори јавних предузећа и установа.