Вести

Унет бадњак у зграду Општинске управе општине Варварин

Председница Привременог органа општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић, заједно са сарадницима, унела је бадњак у зграду Општине чиме је обележен Бадњи дан и почетак божићних празника. Ово је, иначе, први пут да је унет бадњак у зграду Општинске управе.

У присуству чланова Привременог органа Саше Живадиновића и Александра Марковића, начелника Одељења за Локално-економски развој Александра Павића и запослених у Општинској управи, бадњак су освештали свештеници темнићког намесништва, јереј Драган Глигоријевић и ђакон Немања Михајловић.

Др Виолета Лутовац Ђурђевић је свим становницима општине Варварин и темнићког краја пожелела срећан Бадњи дан и Божић, са жељом да најрадоснији празник Христовог рођења проведу са најближима у здрављу, миру и духовном благостању.

“Нека нас вера и овај празник љубави и праштања подсете на непролазне вредности заједништва и подстакну на међусобно разумевање, поштовање, толеранцију и љубав према ближњима. Свим православним верницима желим срећан Бадњи дан и Божић и нека празници испуне ваше домове топлином, слогом и љубављу. Божић је празник који је посвећен породици и зато свим грађанима желим добро здравље и срећу”, поручила је председница Привременог органа општине Варварин др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Извор: Општина Варварин