Вести

Велика победа и огромна подршка суграђана потврда да смо добро радили

На прошлонедељним изборима за одборнике Скупштине општине Варварин највише гласова освојила је листа “Александар Вучић – Варварин не сме да стане” освојивши надполовичну већину, 20 од 35 одборничких места у локалном парламенту. У односу на локалне изборе 2020. године, напредњаци су повећали резултат и освојили одборника више.

Тим поводом прва на листи “Александар Вучић – Варварин не сме да стане” и кандидаткиња за председницу општине др Виолета Лутовац Ђурђевић захвалила се грађанима општине Варварин на огромној, надполовичној подршци, како локалној, тако и парламентарној листи и нагласила да ће и у наредном, четворогодишњем мандату, радити у интересу свих грађана општине Варварин.

“Резултат ових избора је управо потврда да смо грађанима пружили управо оно што смо и обећали, али и подршка коју смо добили захтева још више рада, још више труда и испуњење свих наших обећања и планова за будућност, а све у интересу грађана општине Варварин. Наша политика је добила признање на овим локалним изборима, наши суграђани су потврдили да смо радили у њихову корист и то управо највећом подршком коју је добила локална листа “Александар Вучић – Варварин не сме да стане”, чији сам носилац била, процентуално та подршка износи 55,5, односно од 8.488 бирача који су искористили своје бирачко право, чак 4.508 гласова је припало Српској напредној странци”, рекла нам је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Она истиче и да је парламентарна листа “Александар Вучић – Србија не сме да стане” добила огромну подршку бирача у општини Варварин освојивши 58,6%, на чему се, у име Српске напредне странке, али и представника локалне власти која је водила Варварин протекле 3 и по године, захваљује на оваквој подршци.

“Обећавам да ћемо, све оно што смо планирали, а то су нове инвестиције које ће обележити наредни период, реализовати, а грађани могу да очекују даљу борбу за стварање бољих и квалитетнијих услова за живот, како за њих саме, тако и за сву нашу децу”, поручила је др Виолета Лутовац Ђурђевић.

Локални парламент у Варварину броји 35 одборника, а у наредном четворогодишњем мандату у скупштинским клупама седеће 20 представника Српске напредне странке.

Извор: Темнић.Инфо